Heb je een vraag? Vul het formulier in.

Adres

ProVlot is gevestigd in Utrecht / Tienhoven nabij de waterrijke Tienhovense en Loosdrechtse plassen. Als je onze werkvlotten en pontons wil bekijken, ben je altijd welkom! Even bellen vooraf is handig.

ProVlot Werkvlotten en Pontons

Westbroekse Binnenweg 27

3612 AG Tienhoven (Utrecht)

Verhuur locaties ProVlot Werkvlotten en Pontons

Onze werkvlotten en pontons zijn ook te huur. Op dit moment hebben wij 2 huurlocaties waar de werkvlotten opgehaald kunnen worden. Ook bezorging is mogelijk. Neem hierover contact met ons op of boek direct via het online boekingssysteem

Over ons

Natasja van der Vlist

Eigenaar

Natasja is eigenaar en oprichter van ProVlot. Enthousiast geworden over de uitvinding van Jan Hein, want ook zij heeft thuis een ProVlot, besloot Natasja de ProVlot werkvlotten op de markt te brengen. Als marketeer zag zij de uitdaging om dit handige en innovatieve werkvlot onder de aandacht te brengen van mensen die op én aan het water werken, wonen en recreëren. Inmiddels is ProVlot uitgegroeid tot een echt familie bedrijf. Ook zoon en dochters helpen regelmatig een handje mee.

Jan Hein Hoitsma

Technisch vader van ProVlot

Jan Hein is de uitvinder en bedenker van ProVlot. Een toepassing bij een project waar hij aan werkte, bracht hem op het idee om deze toepassing voor werkvlotten te gebruiken. Jan Hein heeft in zijn jeugd, voor en tijdens zijn studies, veel voor hoveniers gewerkt. Hij weet daardoor als geen ander waar behoefte aan is en waar een goed werkvlot aan moet voldoen. En al werkt hij nu veelal in grote (maritieme) sectoren, zijn hart ligt ook nog steeds bij kleine cultuurtechnische werken. Vandaar de introductie van ProVlot. Ontwikkeld met hoofd, hart en handen.

Onze klanten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.