Vergroot je terras en vaar erop uit

Hoge kwaliteit en lange levensduur

Drijvend en
varend terras

Je terras vergroten én er op uitvaren? De varende terrassen van ProVlot zijn zijn er voor particulieren en bedrijven. Zeker wanneer je wel een boot mag aanleggen zijn de terrassen een geschikte oplossing en vaak  vergunningvrij. Onze unieke terrassen  zijn stabiel, beschikken over een groot draagvermogen en zijn makkelijk om mee te varen


Ons terras van 4×10 meter is al te besturen met een 4 PK langstaart motor en is, met 10 ton draagvermogen, geschikt voor 40 personen. Daarbij is alles gemaakt van onderhoudsvrije materialen


Het eigen ontwerp en materiaalgebruik maakt ons de #1 in de markt, als je kiest voor: kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak.

Wat ons varend terras uniek maakt

Robuust en waardevast

Een groter terras en boot met een varend terrasvlot

Een ProVlot bestaat uit één geheel en is afgedekt met een onverwoestbare gewapende coating (PolyUra). Dit maakt onze terrassen onzinkbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Levenslang genieten zonder zorgen. Komt het terras niet meer van pas, is het goed door te verkopen.

Makkelijk in gebruik

Varend-terras

De stabiliteit laat je bijna vergeten dat je op het water zit. Het terras is makkelijk te varen door het motor ophangsysteem, de skeggen en de ligging op het water. Vele extra opties mogelijk zoals aanmeervoorziening, hekwerk en ophangsysteem voor een zonnedoek.

Eigen fabrikaat

Drijvend en varend terras bij een woonboot in Amsterdam

Wij zijn van A tot Z betrokken, van creatie tot de productie. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Wij zijn  flexibel en bieden maatwerk, zoals afmeting, kleur en extra opties. Met onze ervaring en vakkundigheid, denken wij graag met je mee!

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze vlotten en toepassingen?

Meest gekozen terras accessoires

Buitenboordmotor steun

Terras met buitenboordmotor

Deze steun is eenvoudig aan het vlot te bevestigen zonder schroeven of andere bevestigings materialen. De motor hang je er vervolgens eenvoudig en stevig aan.

Hekwerk

De terrassen zijn eenvoudig te voorzien van hekwerk rondom voor de veiligheid, de privacy en tegen de wind. Het soort en materiaal is naar wens in te vullen.

Aanmeersysteem

Aanmeervoorziening

Het varend terras is zeer eenvoudig aan en af te meren. Het slimme door ProVlot ontwikkelde systeem heeft geen losse touwen. Door een simpele pin-gat aanmeervoorziening is het click & go!

Overige accessoires

Elektra voorziening op het varende terras
Andere accessoires:
  • Schaduwdoek
  • Afmeer- en stootkussens;
  • Elektravoorzieningen
  • Zwemtrap
  • Maatwerk oplossingen

Werkwijze van idee tot productie

1. Wij brengen jouw wensen in kaart

Stabiele werkponton met spudpalen

Deel je wensen en wij denken graag met je mee. Veel is mogelijk. Wij zetten onze expertise en ervaring graag in om jou te helpen. Dit kan geheel vrijblijvend per telefoon, mail of met een kop koffie. Van dat laatste zijn wij altijd fan!

2. Wij bieden een oplossing op maat

Koppelsysteem werkvlot

Het idee visueel te maken van jouw idee is de volgende stap. Dit kan met beeldmateriaal van andere projecten en/of we maken een schets. Dit beeldmateriaal wordt samen opgestuurd met onze vrijblijvende offerte.

3. Productie en levering

varend-terras

Na akkoord op de offerte gaan we voor je aan de slag. Vanaf het moment van akkoord duurt dit maximaal 8 weken. Wij zorgen dat het vlot netjes wordt afgeleverd op locatie en geven je alle nodige instructies. 

Op de hoogte blijven?

Meer informatie

Wil je meer weten over ons varend terras?

Wat zeggen onze klanten?

Peter Kooij Hovenier
Wesley Kooij
Lees verder
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en zorgen altijd op de exacte data dat er een verhuur vlot klaar staat voor je. Paar dagen van te voren het een en ander bespreken en hoppa het water op. Voor alles te gebruiken denk aan een duw boot om je materiaal mee te vervoeren, heggen te knippen langs het water of zelfs om een loopbrug te maken van de kant naar je project waar je moet werken. In één woord TOP! Fijn bedrijf met een fijn product. Ik beveel iedereen dit aan!
Watervilla-Excellent
Linda Feldmann
Lees verder
Voor ons bedrijf Watervilla-excellent zijn wij op zoek gegaan naar een terras op het water welke ook kon varen, zodat wij onze klanten tijdens een meeting een unieke belevenis kunnen bieden al borrelend over de Amstel. Echt een broodje speciaal. We kwamen in contact met Natasja en hadden gelijk een goed gevoel; We hebben met ontzettend veel bedrijven te maken gehad in ons leven, maar Provlot is de eerste die ook echt meedenkt in oplossingen ipv problemen aanwakkert, altijd zijn afspraken nakomt en nog belangrijker 5 sterren service biedt (ook na betaling van de rekening). Het eindproduct is echt geweldig (zie foto's) ! We kunnen nu varen met onze klanten. Nogmaals bedankt! Groet Jeff en Linda
Bossto Beschoeiingen
Rene Bos
Lees verder
Ook Bossto beschoeiingen heeft 2 vlotten van ProVlot aangeschaft. Deze vlotten hebben ons de gelegenheid gegeven om via de achter sloot een nieuqe beschoeiing met vlonder te plaatsen bij een klant uit Heerhugowaard.
Asito Schoonmaakbedrijf
Jules Mamadeus, objectleider
Lees verder
Ik kreeg van de mannen te horen dat ze zeer te spreken waren over het vlot, heel stabiel. Alles is goed gegaan. Ik weet jullie nu te vinden voor in de toekomst. En weet wel zeker dat we vaker gaan huren bij ProVlot.
Duikbedrijf C.O.W B.V. Vianen
Bas Burchartz
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden met de vlotten, vooral hun duurzaamheid en gemak van inzetten is waar wij over te spreken zijn. Helaas hebben wij geen foto’s van de vlotten in actie voor je… ik weet ook niet of jullie vrolijk worden van hoe geleefd ze er op dit moment al uit zien. Ze worden namelijk écht gebruikt.
Previous
Next

Vlotte impressie

Onze andere vlotten

Steiger- en stallingsvlot

Vlot als stalling voor een catamaran

Een ProVlot voor het aanleggen van je boot en om te stallen in de wintermaanden. Een simpele oplossing die veel geld kan besparen. Ze worden ook veel gebruikt in de watersport.

Werkvlot en ponton

Stabiel werkvlot met steiger

Voor elke klus op het water! Ons werkvlot is de oplossing om het werk op het water makkelijker en voordeliger te maken. Stabiel en met de hand te tillen.

Overige vlotten

varende ijsverkoper op een provlot

Naast onze standaard producten leveren we ook veel maatwerk. Variërend in formaat, draagvermogen, functionaliteiten, kleur en mee. Geen uitdaging is ons te gek.

Onze klanten

Vul je gegevens in en ontvang alles over ons varend terras!

We denken graag met je mee!

Vul hier je wensen of vragen in. Je mag uiteraard ook altijd langskomen. Laat ons weten welke dag en tijd je voorkeur heeft en dan checken wij onze agenda.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.