Deskundig advies en veel ervaring met speciale projecten

Van evenementen en kunstobjecten tot onderzoeksvlotten.

Maatwerk vlotten

Heb je een speciale vraag, dan denken we graag met je mee. Out of the box is ons niet vreemd. Onze nautische kennis maakt dat wij op veel gebieden kunnen meedenken. Voor kunstenaars, ondernemers, horeca, onderzoeksbedrijven, tv-programmamakers en nog veel meer. 


Zo hebben we inmiddels al trekpontjes, kunstwerken, labyrinth drijvens, werkvlotten voor onderzoek op het water en nog veel meer andere projecten gemaakt voor verschillende opdrachtgevers. 

Een greep uit onze maatwerk projecten

Kunstwerk vlotten: 100 jaar De Stijl

Ter gelegenheid van 100 jaar De Stijl werd ook op Hofvijver een van de kunstwerken van Mondriaan geplaatst. Dit kunstwerk heeft ProVlot gemaakt in opdracht van Studio VollaersZwart en gemeente museum Den Haag.

De vlotten zijn in alle kleuren verkrijgbaar

Speelvlotten voor het labyrint van Park Vijversburg

maatwerk-provlot
maatwerk-provlot

Trekpontje voor camping in Zeeland

Voor de kinderen van de camping heeft de eigenaar een leuke en avontuurlijke activiteit georganiseerd. Meer over trekpontjes>>

trekpont en trekvlot
trekpont-provlot-werkvlot-vlot

Loungevlot

De eigenaren van deze woonboot wilden graag een terrasvlot waar zijn ook mee kunnen varen naar een andere boot verderop gelegen. Er moest ook ruimte zijn voor de kleinkinderen. Een gezellige kleur was ook belangrijk.

loungevlot-werkvlot-vlot-provlot
varend-terras

Onderzoeksvlot

Omdat de medewerkers van gemeente Horst aan de Maas hele specifieke eisen hadden, hebben we ze eerst bij ons op het bedrijf uitgenodigd. Daar hebben we alle wensen doorgesproken en hebben ze de vlotten uitgebreid getest op stabiliteit.

Onderzoeksvlot-werkvlot
Onderhoudsvlot

IJsverkoop-vlot Reeuwijkse Plassen

Twee jonge ondernemers hadden een goed idee. IJsverkoop op de Reeuwijkse Plassen. Hun oude – zelf gemaakte- vlot voldeed niet meer. Daarom namen zij contact op met ProVlot. Wij hebben al hun wensen geïnventariseerd en een prachtig en sterk ijsverkoop-vlot gemaakt waar ze voorlopig weer mee vooruit kunnen. Wil je meer weten? Volg deze twee dan op instagram @ijsvlot

IJsvlot-werkvlot-provlot
IJsverkoop-vlot

Maatwerkvlot voor bodemonderzoek

Poelsema veldwerkbureau kwam bij ons met de vraag of wij een vlot konden ontwerpen voor hun bodemonderzoek op het water. Door een gat in het midden van het vlot kunnen zij nu op eenvoudige wijze hun monsters nemen. De boor staat daarbij stabiel op het ProVlot.

onderzoeksvlot
Vlot-voor-bodemonderzoek

Onze werkwijze

1. Wij brengen jouw wensen in kaart

Deel je wensen en wij denken graag met je mee over een passende oplossing. Wij zetten onze expertise en ervaring graag in om jou te helpen. Dit kan geheel vrijblijvend per telefoon, mail of met een kop koffie. Van dat laatste zijn wij altijd fan!

2. Wij bieden een oplossing op maat

IJsvlot-werkvlot-provlot

Jouw idee visueel maken is dan de volgende stap. Dit kan met beeldmateriaal van andere projecten en/of we maken een schets. Deze uitwerking ontvang je samen met onze overzichtelijke en vrijblijvende offerte.

3. Productie en levering

productie-provlot-werkvlot-vlot

Na akkoord op de offerte gaan we voor je aan de slag. Vanaf het moment van akkoord duurt dit maximaal 8 weken. Wij zorgen dat het vlot netjes wordt afgeleverd op locatie en geven je alle nodige instructies. 

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op en deel je wensen.

Wat zeggen onze klanten?

Peter Kooij Hovenier
Wesley Kooij
Lees verder
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en zorgen altijd op de exacte data dat er een verhuur vlot klaar staat voor je. Paar dagen van te voren het een en ander bespreken en hoppa het water op. Voor alles te gebruiken denk aan een duw boot om je materiaal mee te vervoeren, heggen te knippen langs het water of zelfs om een loopbrug te maken van de kant naar je project waar je moet werken. In één woord TOP! Fijn bedrijf met een fijn product. Ik beveel iedereen dit aan!
Watervilla-Excellent
Linda Feldmann
Lees verder
Voor ons bedrijf Watervilla-excellent zijn wij op zoek gegaan naar een terras op het water welke ook kon varen, zodat wij onze klanten tijdens een meeting een unieke belevenis kunnen bieden al borrelend over de Amstel. Echt een broodje speciaal. We kwamen in contact met Natasja en hadden gelijk een goed gevoel; We hebben met ontzettend veel bedrijven te maken gehad in ons leven, maar Provlot is de eerste die ook echt meedenkt in oplossingen ipv problemen aanwakkert, altijd zijn afspraken nakomt en nog belangrijker 5 sterren service biedt (ook na betaling van de rekening). Het eindproduct is echt geweldig (zie foto's) ! We kunnen nu varen met onze klanten. Nogmaals bedankt! Groet Jeff en Linda
Asito Schoonmaakbedrijf
Jules Mamadeus, objectleider
Lees verder
Ik kreeg van de mannen te horen dat ze zeer te spreken waren over het werkvlot, heel stabiel. Alles is goed gegaan. Ik weet jullie nu te vinden voor in de toekomst. En ik weet wel zeker dat we vaker gaan huren bij ProVlot!
Duikbedrijf C.O.W B.V. Vianen
Bas Burchartz
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden met de vlotten, vooral hun duurzaamheid en gemak van inzetten is waar wij over te spreken zijn. Helaas hebben wij geen foto’s van de vlotten in actie voor je… ik weet ook niet of jullie vrolijk worden van hoe geleefd ze er op dit moment al uit zien. Ze worden namelijk écht gebruikt.
Previous
Next

Vlotte impressie

Onze andere vlotten

Drijvend en varend terras

Erop uitvaren met een vol terras

Woont of verblijft u aan het water? Vergroot uw terras en vaar ermee weg. Onze duurzame terrassen zijn erg stabiel en eenvouding te besturen tijdens het varen.

Werkvlot / ponton

eervlot-ponton-provlot

Voor elke klus op het water! Ons werkvlot is de oplossing om het werk op het water makkelijker en voordeliger te maken. Stabiel en met de hand te tillen.

Overige vlotten

Opstap steigervlot

Naast onze standaard producten leveren we ook veel maatwerk. Variërend in formaat, draagvermogen, functionaliteiten, kleur en mee. Geen uitdaging is ons te gek.

Op de hoogte blijven?

Meest gekozen vlot accessoires

Spudpalen

Stabiele werkponton met spudpalen

Drijf niet weg tijdens je klus! Een werkvlot is standaard voorzien van spudgaten. De slim ontworpen spudpalen voorkomen dat ze vol komen te zitten met bagger of in het water rollen als je ze plat legt. 

Koppelsysteem

Koppelsysteem werkvlot

Heb je een groter oppervlak nodig? Door het gebruik van ons eenvoudige koppelsysteem, zijn de vlotten in de lengte en breedte te koppelen. Hierdoor kan je een groot, stabiel en vlak werkoppervlak creëren.

Veiligheidshekwerk

De vlotten zijn makkelijk te koppelen en voorzien van veiligheidshekwerk

Veiligheid staat altijd voorop! Voor enkele en gekoppelde combinaties leveren wij veiligheidshekwerken. Deze zijn eenvoudig te monteren in de gaten waar de werkvlotten standaard van zijn voorzien.

Overige accessoires

Werkvlot met buitenboordmotor
Andere standaard accessoires:
  • Buitenboordmotor steun;
  • Afmeren en stootkussens;
  • Handgrepen;
  • Aanmeeroogjes;
  • Handkarretje;
  • Maatwerk oplossingen.

Video's

Klanten

We denken graag met je mee!

Vul hier je wensen of vragen in. Je mag uiteraard ook altijd langskomen. Laat ons weten welke dag en tijd je voorkeur heeft en dan checken wij onze agenda.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.