Uniek eigen ontwerp en hoge kwaliteit materialen

Eigen fabrikaat sinds 2008

Eigen ontwerp
& materiaalgebruik

Het ProVlot ontwerp en materiaalgebruik is continue in ontwikkeling om de kwaliteit en betrouwbaarheid standaarden hoog te houden.

TECHNISCHE INFORMATIE

Werkvlotten zijn licht van gewicht en makkelijk te tillen

Specificaties standaard werkvlot

  • Afmetingen: 3,30 x 1,20 x 0,22 meter (l x b x h)
  • Gewicht: 75kg / Met de hand te tillen
  • Drijfvermogen: 600 kg drijfvermogen per werkvlot
  • Accessoires: Incl. inwendig koppelsysteem en spudpaalgaten
  • Kleur: Grijs
  • Levering: Standaard werkvlotten kunnen uit voorraad geleverd worden
werkvlot-tuytel-robomaaier

Harde massieve EPS kern

Een ProVlot heeft een extra harde massieve EPS kern met daarin een stevig aluminium buizen frame. Hierdoor zijn de standaard werkvlotten met de hand te tillen (75kg), zijn ze stabiel en beschikken over een groot draagvermogen.Vlot wordt voorzien van speciale onverwoestbare coating

Oersterk door speciale coating

De vlotten zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde coating. Een ProVlot is slag- en stootvast en bestand tegen weersinvloeden en chemicaliën. Ook op zeer lange termijn.

Met een speciale machine en onder hoge druk en temperatuur wordt de coating aangebracht. Hierdoor ontstaat een volledig naadloos en massief geheel. 

Alles kan kapot, maar om een ProVlot kapot te krijgen zal je écht je best moeten doen. Ter illustratie: deze coating wordt ook gebruikt bij ME-bussen van de politie.

werkvlot-antislip

Antislip dek

Het dek is voorzien wordt van een grove antislip korrel die geïntegreerd en opgesloten zit in de coating. Je kan uit drie soorten anti-slip kiezen van zeer grof, voor het zware werk aan het water tot zeer fijn voor de blote knieën.

Het ProVlot wordt standaard afgewerkt met een speciale topcoat in de kleur grijs.  Maar vele andere (huisstijl)kleuren zijn mogelijk.

ProVlot

Meer informatie over de prijzen?

ACCESSOIRES

Je kunt onze standaard werkvlotten uitbreiden met verschillende accessoires. Meer weten over onze accessoires? Neem hierover contact met ons op.

Vlotte karretje

Het vlotte karretje is gemaakt van aluminium en is voorzien van twee lekvrije banden. Het karretje is speciaal ontworpen om eenvoudig aan het ProVlot te koppelen. Hierdoor kun je het werkvlot gemakkelijk en veilig vervoeren naar de gewenste locatie. Het karretje is lichtgewicht en makkelijk te manoeuvreren met één persoon, zelfs op oneffen terrein.

Vlot Karretje
Schermafbeelding 2023-05-02 om 09.10.19

Buitenboordmotorsteun

Deze steun is eenvoudig aan het vlot te bevestigen zonder schroeven of andere bevestigings materialen. Het slimme ontwerp maakt dat de steun eenvoudig aan vlot geschoven kan worden. De motor hang je er vervolgens stevig aan.

inzet steun _RMM7022-Stokmans-ProVlot-20150531
motor aan vlot _RMM6993-Stokmans-ProVlot-20150531

Spudpalen

Een ProVlot is standaard voorzien van spudgaten. Een set spudpalen zorgt er voor dat het vlot niet wegdrijft of verplaatst tijdens je klus. De palen hebben een dichte punt, zodat ze niet vol komen met bagger en daardoor zwaar worden. Ook hebben ze aan de bovenkant een dwarspin, zodat de paal niet van het vlot kan rollen als je ‘m er op legt.

werkvlot-spudpaal

Veiligheidshekwerk

Voor alle enkele en gekoppelde combinaties leveren wij veiligheids hekwerken.

De vlotten zijn makkelijk te koppelen en voorzien van veiligheidshekwerk
Gekoppelde vlotten met hekwerk en buitenboordmotorsteun

Koppelsysteem

Door het gebruik van ons eenvoudige koppelsysteem, zijn de vlotten in de lengte en breedte te koppelen. Hierdoor kan je een groot, stabiel en vlak werkoppervlak creëren.

Handgrepen

Deze geïntegreerde handgrepen zorgen ervoor dat je je vlot makkelijk kan tillen en verplaatsen. Ook heel handig om je vlot vast te leggen.

Aanmeeroogjes

Deze geïntegreerde aanmeer-oogjes maken aanmeren en vastmaken heel simpel.

Afmeren en stootkussens

Er kan eenvoudig een aan/afmeer voorzien bevestigd worden aan het ProVlot. Hierdoor kan je een bootje aanleggen of een ProVlot naast je boot leggen. 

Op de hoogte blijven?

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze vlotten en toepassingen? 

IMPRESSIES

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONZE WERKVLOTTEN

Peter Kooij Hovenier
Wesley Kooij
Lees verder
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en zorgen altijd op de exacte data dat er een verhuur vlot klaar staat voor je. Paar dagen van te voren het een en ander bespreken en hoppa het water op. Voor alles te gebruiken denk aan een duw boot om je materiaal mee te vervoeren, heggen te knippen langs het water of zelfs om een loopbrug te maken van de kant naar je project waar je moet werken. In één woord TOP! Fijn bedrijf met een fijn product. Ik beveel iedereen dit aan!
Watervilla-Excellent
Linda Feldmann
Lees verder
Voor ons bedrijf Watervilla-excellent zijn wij op zoek gegaan naar een terras op het water welke ook kon varen, zodat wij onze klanten tijdens een meeting een unieke belevenis kunnen bieden al borrelend over de Amstel. Echt een broodje speciaal. We kwamen in contact met Natasja en hadden gelijk een goed gevoel; We hebben met ontzettend veel bedrijven te maken gehad in ons leven, maar ProVlot is de eerste die ook echt meedenkt in oplossingen ipv problemen aanwakkert, altijd zijn afspraken nakomt en nog belangrijker 5 sterren service biedt (ook na betaling van de rekening). Het eindproduct is echt geweldig (zie foto's) ! We kunnen nu varen met onze klanten. Nogmaals bedankt! Groet Jeff en Linda
Bossto Beschoeiingen
Rene Bos
Lees verder
Ook Bossto beschoeiingen heeft 2 vlotten van ProVlot aangeschaft. Deze vlotten hebben ons de gelegenheid gegeven om via de achter sloot een nieuwe beschoeiing met vlonder te plaatsen bij een klant uit Heerhugowaard.
Asito Schoonmaakbedrijf
Jules Mamadeus, objectleider
Lees verder
Ik kreeg van de mannen te horen dat ze zeer te spreken waren over het vlot, heel stabiel. Alles is goed gegaan. Ik weet jullie nu te vinden voor in de toekomst. En weet wel zeker dat we vaker gaan huren bij ProVlot.
Duikbedrijf C.O.W. B.V. Vianen
Bas Burchartz
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden met de vlotten, vooral hun duurzaamheid en gemak van inzetten is waar wij over te spreken zijn. Helaas hebben wij geen foto’s van de vlotten in actie voor je… ik weet ook niet of jullie vrolijk worden van hoe geleefd ze er op dit moment al uit zien. Ze worden namelijk écht gebruikt
Previous
Next

INSTRUCTIEVIDEO'S

DEZE BEDRIJVEN WERKEN AL MET ONZE WERKVLOTTEN

Vul je gegevens in en ontvang de prijslijst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.