Met de hand te tillen en eenvoudig te vervoeren

Direct online huren of bel 0346-555 970

Werkvlot, ponton of trekpont huren?

Onze vlotten zijn te huur op weekbasis en uitgerust met diverse accessoires. Heb jij een klus of evenement? Of wil je je woonboot schilderen? Als je het vlot niet (kosteloos) kan ophalen, brengen wij tegen vergoeding  ook op locatie. 

 

Huren kan ook online! Binnen 5 minuten heb jij je ProVlot gereserveerd:

1. Check de beschikbaarheid

2. Kies je vlot en accessoires

3. Vul je gegevens in en reserveer

Huurvlotten

Standaard werkvlot/ponton

Met een afmeting van 3,30 x 1,20 x 0,22 meter (l x b x h) en een gewicht van 75kg, zijn de werkvlotten met de hand te tillen en makkelijk te vervoeren. Het drijfvermogen van 600kg maakt het een stabiel werkoppervlak. De optionele accessoires (o.a. spudpalen) maken de klus nog makkelijker. Onze standaard werkvlotten beschikken over een CE-keurmerk. 

Trekpontje

Trekpont op 't IJ

Heb je een evenement of een klus waarbij je op een handige manier wil over varen? Dan is het ProVlot trekpontje een uitkomst. Het pontje is stabiel en vaart super licht. Een trekpont is standaard voorzien van 2 vlotten, 2 x hekwerk en een trekpontsysteem. 

 
 

Vlotte impressie

Wat zeggen onze klanten?

Peter Kooij Hovenier
Wesley Kooij
Lees verder
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en zorgen altijd op de exacte data dat er een verhuur vlot klaar staat voor je. Paar dagen van te voren het een en ander bespreken en hoppa het water op. Voor alles te gebruiken denk aan een duw boot om je materiaal mee te vervoeren, heggen te knippen langs het water of zelfs om een loopbrug te maken van de kant naar je project waar je moet werken. In één woord TOP! Fijn bedrijf met een fijn product. Ik beveel iedereen dit aan!
Watervilla-Excellent
Linda Feldmann
Lees verder
Voor ons bedrijf Watervilla-excellent zijn wij op zoek gegaan naar een terras op het water welke ook kon varen, zodat wij onze klanten tijdens een meeting een unieke belevenis kunnen bieden al borrelend over de Amstel. Echt een broodje speciaal. We kwamen in contact met Natasja en hadden gelijk een goed gevoel; We hebben met ontzettend veel bedrijven te maken gehad in ons leven, maar Provlot is de eerste die ook echt meedenkt in oplossingen ipv problemen aanwakkert, altijd zijn afspraken nakomt en nog belangrijker 5 sterren service biedt (ook na betaling van de rekening). Het eindproduct is echt geweldig (zie foto's) ! We kunnen nu varen met onze klanten. Nogmaals bedankt! Groet Jeff en Linda
Bossto Beschoeiingen
Rene Bos
Lees verder
Ook Bossto beschoeiingen heeft 2 vlotten van ProVlot aangeschaft. Deze vlotten hebben ons de gelegenheid gegeven om via de achter sloot een nieuqe beschoeiing met vlonder te plaatsen bij een klant uit Heerhugowaard.
Asito Schoonmaakbedrijf
Jules Mamadeus, objectleider
Lees verder
Ik kreeg van de mannen te horen dagt ze zeer te spreken zijn over het werkvlot, heel stabiel. Alles is goed gegaan. Ik weet jullie nu te vinden voor de toekomst. En weet wel zeker dat we vaker gaan huren bij ProVlot.
Groen Imago
Martien Lek
Lees verder
Onze eerste ervaring met ProVlot is zeer prettig verlopen. Goede communicatie en adviezen. Zeer kwalitatieve producten. Wij hebben een ProVlot werkvlot gehuurd om de achtertuin van onze klant, via een sloot, te kunnen bereiken. Het is een stabiel vlot en zelfs met een zware regenbui konden wij nog steeds op een veilige manier de tuin bereiken. Zeer positieve ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar en absoluut een aanrader!
Duikbedrijf C.O.W B.V. Vianen
Bas Burchartz
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden met de vlotten, vooral hun duurzaamheid en gemak van inzetten is waar wij over te spreken zijn. Helaas hebben wij geen foto’s van de vlotten in actie voor je… ik weet ook niet of jullie vrolijk worden van hoe geleefd ze er op dit moment al uit zien. Ze worden namelijk écht gebruikt.
Gilden Groen VOF
Matthieu
Lees verder
Wat een mooie samenwerking zo. Ging helemaal top met het werkvlot, onze mannen hebben wat afgevaren. Super tevreden!!
Installatiebedrijf van Duijvenbode Katwijk
Stefan
Lees verder
Het werkvlot is erg goed bevallen, werkte perfect! Werd netjes gebracht en opgehaald. Mocht het weer nodig zijn dan melden wij onze zeker weer!
Vorige
Volgende

Video's

Wat een ProVlot uniek maakt

Robuust en waardevast

Werkvlot met spudpalen en handgrepen

Een ProVlot bestaat uit één geheel en is afgedekt met een onverwoestbare gewapende coating (PolyUra). Dit maakt onze vlotten onzinkbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Als je het werkvlot niet meer nodig hebt, kan je ons altijd bellen, wij kopen het vlot in de meeste gevallen weer terug.

Makkelijk in gebruik

De werkvlotten zijn met de hand te tillen

Met de hand te tillen en eenvoudig te vervoeren op de auto of op een aanhangwagen.  De stabiliteit en draagkracht laten je bijna vergeten dat je op het water werkt. Het antislip dek en de geïntegreerde accessoires (o.a. spudpalen) bieden extra gemak.

Eigen fabrikaat

Wij zijn van A tot Z betrokken, van creatie tot de productie. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Wil je iets anders? Geen probleem. Wij zijn erg flexibel en bieden veel opties tot maatwerk. Wij denken graag met je mee!

Op de hoogte blijven?

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze vlotten en toepassingen? 

Klanten

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.