Werkvlot & pontons
kopen

Onze standaard werkvlotten en pontons zijn nagenoeg altijd op voorraad en direct op te halen na bestelling. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in maatwerk oplossingen. Denk hierbij aan speciale maten, varende terrassen, drijvende steigers, stallingsvlotten, trekpontjes en kunstobjecten. We zetten onze vakkundigheid en ervaring graag in om met je mee te denken. De betrouwbaarheid en levensduur waarborgen we met onze zorgvuldig uitgekozen materialen en het in eigen beheer hebben van de productie.

Kenmerken standaard werkvlot

Kenmerken

Vlotte impressie

Wat een ProVlot uniek maakt

Robuust en waardevast

Werkvlotten beschikken over geïntegreerde accessoires

Een ProVlot bestaat uit één geheel en is afgedekt met een onverwoestbare gewapende coating (PolyUra). Dit maakt onze vlotten onzinkbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Als je het werkvlot niet meer nodig hebt, kan je ons altijd bellen, wij kopen het vlot in de meeste gevallen weer terug.

Makkelijk in gebruik

De werkvlotten zijn met de hand te tillen

Met de hand te tillen en eenvoudig te vervoeren.  Op de auto of op een aanhangwagen.  De stabiliteit en draagkracht laten je bijna vergeten dat je op het water werkt. Het antislip dek en de geïntegreerde accessoires (o.a. spudpalen) bieden extra gemak.

Eigen fabrikaat

Wij zijn van A tot Z betrokken, van creatie tot de productie. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Wil je iets anders? Geen probleem. Wij zijn erg flexibel en bieden veel opties tot maatwerk. Wij denken graag met je mee!

Op de hoogte blijven?

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze vlotten en toepassingen?

Wat zeggen onze klanten?

Peter Kooij Hovenier
Wesley Kooij
Lees verder
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en zorgen altijd op de exacte data dat er een verhuur vlot klaar staat voor je. Paar dagen van te voren het een en ander bespreken en hoppa het water op. Voor alles te gebruiken denk aan een duw boot om je materiaal mee te vervoeren, heggen te knippen langs het water of zelfs om een loopbrug te maken van de kant naar je project waar je moet werken. In één woord TOP! Fijn bedrijf met een fijn product. Ik beveel iedereen dit aan!
Watervilla-Excellent
Linda Feldmann
Lees verder
Voor ons bedrijf Watervilla-excellent zijn wij op zoek gegaan naar een terras op het water welke ook kon varen, zodat wij onze klanten tijdens een meeting een unieke belevenis kunnen bieden al borrelend over de Amstel. Echt een broodje speciaal. We kwamen in contact met Jan Hein en Natasja en hadden gelijk een goed gevoel; We hebben met ontzettend veel bedrijven te maken gehad in ons leven, maar Provlot is de eerste die ook echt meedenkt in oplossingen ipv problemen aanwakkert, altijd zijn afspraken nakomt en nog belangrijker 5 sterren service biedt (ook na betaling van de rekening). Het eindproduct is echt geweldig (zie foto's) ! We kunnen nu varen met onze klanten. Nogmaals bedankt! Groet Jeff en Linda
Bossto Beschoeiingen
Rene Bos
Lees verder
Ook Bossto beschoeiingen heeft 2 vlotten van ProVlot aangeschaft. Deze vlotten hebben ons de gelegenheid gegeven om via de achter sloot een nieuqe beschoeiing met vlonder te plaatsen bij een klant uit Heerhugowaard.
Duikbedrijf C.O.W B.V. Vianen
Bas Burchartz
Lees verder
Wwij zijn zeer tevreden met de vlotten, vooral hun duurzaamheid en gemak van inzetten is waar wij over te spreken zijn. Helaas hebben wij geen foto’s van de vlotten in actie voor je… ik weet ook niet of jullie vrolijk worden van hoe geleefd ze er op dit moment al uit zien. Ze worden namelijk écht gebruikt.
Previous
Next

Instructievideo's

Klanten

Vul je gegevens in en ontvang de prijslijst.

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.