In de zomer als steiger en ’s winters om op te stallen

Hoge kwaliteit en lange levensduur.

Drijvende steiger en stallingsvlot

Eén oplossing voor het aanleggen, opstappen, schoonmaken en stallen van je boot. Onze drijvende steigers worden veel gebruikt door watersporters, jachthavens en door mensen die op- of aan het water wonen. Behalve de flexibele inzetbaarheid, zijn ze onderhoudsvrij en gaan ze lang mee. Het eigen ontwerp en materiaal gebruik maakt ons de #1 in de markt, als je kiest voor: kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak.

Wat onze steiger- en stallingsvlotten uniek maakt

Robuust en waardevast

Een stallingsvlot om je boot in de winter uit het water te houden

Een ProVlot bestaat uit één geheel en is afgedekt met een onverwoestbare gewapende coating (PolyUra). Dit maakt onze terrassen onzinkbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Levenslang genieten zonder zorgen. Komt de drijvende steiger niet meer van pas, zijn ze goed door te verkopen.

Makkelijk in gebruik

Onderhoud aan woonboot met werkvlot van proVlot

Onze standaard afmetingen zijn met de hand te tillen. De stabiliteit en draagkracht laten je bijna vergeten dat je op een vlot staat. Het antislip dek en de geïntegreerde accessoires (o.a. spudpalen, koppelsysteem, aanmeeroogjes) maken de steiger compleet naar wens.

Eigen fabrikaat

Werkvlot-Leuven-Belgie

Wij zijn van A tot Z betrokken, van creatie tot de productie. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Wij zijn  flexibel en bieden maatwerk, zoals afmeting, kleur en extra opties. Met onze ervaring en vakkundigheid, denken wij graag met je mee!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en deel je wensen.

Meest gekozen steiger accessoires

Buitenboord-motorsteun

Werkvlot met buitenboordmotor

De buitenboord motorsteun is slim ontworpen waardoor je eenvoudig de motor kan bevestigen en ook weer weghalen.

Koppelsysteem

Vlotten met een koppelsysteem om een jacuzzi te kunnen plaatsen

Heb je een groter oppervlak nodig? Door het gebruik van ons eenvoudige koppelsysteem, zijn de vlotten in de lengte en breedte te koppelen. Hierdoor kan je een groot, stabiel en vlak oppervlak creëren.

Zwemtrap

Veiligheid staat altijd voorop! Voor enkele en gekoppelde combinaties leveren wij veiligheidshekwerken. Deze zijn eenvoudig te monteren in de gaten waar de werkvlotten standaard van zijn voorzien.

Overige accessoires

IMG_3232-768x1024
Andere standaard accessoires:
  • Buitenboordmotor steun;
  • Afmeren en stootkussens;
  • Handgrepen;
  • Aanmeeroogjes;
  • Handkarretje;
  • Maatwerk oplossingen.

Werkwijze

1. Jouw wensen brengen wij in kaart

Stabiele werkponton met spudpalen

Deel je wensen en wij denken graag met je mee over een passende oplossing. Wij zetten onze expertise en ervaring graag in om jou te helpen. Dit kan geheel vrijblijvend per telefoon, mail of met een kop koffie. Van dat laatste zijn wij altijd fan!

2. Wij bieden een oplossing op maat

trekpont-ponton-provlot

Het idee visueel te maken van jouw idee is de volgende stap. Dit kan met beeldmateriaal van andere projecten en/of we maken een schets. Dit beeldmateriaal wordt samen opgestuurd met onze vrijblijvende offerte.

3. Productie en levering

buitenboord-motorsteun

Dan gaan we na akkoord voor je aan de slag. Vanaf het moment van opdracht duurt dit maximaal 8 weken. Wij zorgen dat het vlot netjes wordt afgeleverd op locatie en geven je alle nodige instructies. 

Wat zeggen onze klanten?

Peter Kooij Hovenier
Peter Kooij Hovenier
Wesley Kooij
Lees verder
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en zorgen altijd op de exacte data dat er een verhuur vlot klaar staat voor je. Paar dagen van te voren het een en ander bespreken en hoppa het water op. Voor alles te gebruiken denk aan een duw boot om je materiaal mee te vervoeren, heggen te knippen langs het water of zelfs om een loopbrug te maken van de kant naar je project waar je moet werken. In één woord TOP! Fijn bedrijf met een fijn product. Ik beveel iedereen dit aan!
Watervilla-Excellent
Watervilla-Excellent
Linda Feldmann
Lees verder
Voor ons bedrijf Watervilla-excellent zijn wij op zoek gegaan naar een terras op het water welke ook kon varen, zodat wij onze klanten tijdens een meeting een unieke belevenis kunnen bieden al borrelend over de Amstel. Echt een broodje speciaal. We kwamen in contact met Natasja en hadden gelijk een goed gevoel; We hebben met ontzettend veel bedrijven te maken gehad in ons leven, maar Provlot is de eerste die ook echt meedenkt in oplossingen ipv problemen aanwakkert, altijd zijn afspraken nakomt en nog belangrijker 5 sterren service biedt (ook na betaling van de rekening). Het eindproduct is echt geweldig (zie foto's) ! We kunnen nu varen met onze klanten. Nogmaals bedankt! Groet Jeff en Linda
Asito Schoonmaakbedrijf
Asito Schoonmaakbedrijf
Jules Mamadeus, objectleider
Lees verder
Ik kreeg van de mannen te horen dat ze zeer te spreken waren over het vlot, heel stabiel. Alles is goed gegaan. Ik weet jullie nu te vinden voor in de toekomst. En weet wel zeker dat we vaker gaan huren bij ProVlot.
Previous
Next

Vlotte impressie:

Onze andere vlotten

Drijvend en varend terras

Een groter terras en boot met een varend terrasvlot

Woont of verblijf je aan het water? Vergroot je terras en vaar ermee weg. Onze duurzame terrassen zijn erg stabiel en eenvouding te besturen tijdens het varen.

Werkvlot en ponton

werkvlot onderhoud woonboot

Voor elke klus op het water! Ons werkvlot is de oplossing om het werk op het water makkelijker en voordeliger te maken. Stabiel en met de hand te tillen.

Overige vlotten

De vlotten zijn in alle kleuren verkrijgbaar

Naast onze standaard producten leveren we ook veel maatwerk. Variërend in formaat, draagvermogen, functionaliteiten, kleur en mee. Geen uitdaging is ons te gek.

Video's

Klanten

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.

We denken graag met je mee!

Vul hier je wensen of vragen in. Je mag uiteraard ook altijd langskomen. Laat ons weten welke dag en tijd je voorkeur heeft en dan checken wij onze agenda.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!