Robuuste met de hand te tillen werkvlotten

Hoge kwaliteit werkvlotten voor professionals en particulieren.

Werkvlotten
& Pontons

Voor elke klus op het water! Al sinds 2010 fabriceert ProVlot hoge kwaliteit werkvlotten en pontons voor professionals en particulieren. Voor hoveniers, schilders, glazenwassers,  bouwbedrijven en grond-, weg- en waterbouwers. ProVlot is de oplossing om het werk op het water makkelijker en voordeliger te maken. Ons eigen ontwerp en materiaalgebruik maakt ProVlot de #1 in de markt, als je kiest voor: kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak


Onze werkvlotten zijn dan ook CE gecertificeerd.

Wat ons werkvlot uniek maakt

Robuust en waardevast

werkvlot-ponton-provlot

Een ProVlot bestaat uit één geheel en is afgedekt met een onverwoestbare coating (twee-componenten PolyUra). Dit maakt onze vlotten onzinkbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Als je het werkvlot niet meer nodig hebt, kan je ons altijd bellen, wij kopen het vlot meestal weer terug.

Makkelijk in gebruik

De werkvlotten zijn met de hand te tillen

Met de hand te tillen en eenvoudig te vervoeren. Een werkvlot van ProVlot neem je makkelijk mee in de aanhanger of op je bus. De stabiliteit en draagkracht laten je bijna vergeten dat je op het water werkt. Het antislip dek en de geïntegreerde accessoires (o.a. spudpalen) bieden extra gemak.

Eigen NL fabrikaat (CE Keurmerk)

CE keurmerk werkvlotten en pontons

Wij zijn van A tot Z betrokken, van creatie tot de productie. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze werkvlotten. Onze CE certificering bewijst dat. Wil je iets anders? Geen probleem. Wij zijn erg flexibel en bieden veel opties tot maatwerk

Wij denken graag met je mee!

De werkvlotten van ProVlot zijn te koop én te huur

Onze standaard werkvlotten zijn bijna altijd op voorraad en je kan direct ophalen of laten bezorgen. Meer info over kopen of huren?

Meest gekozen werkvlot accessoires

Spudpalen

Werkvlot om schoeiingen te plaatsen

Drijf niet weg tijdens je klus! Een werkvlot is standaard voorzien van spudgaten. De slim ontworpen spudpalen voorkomen dat ze vol komen te zitten met bagger of in het water rollen als je ze plat legt. 

Koppelsysteem

De vlotten zijn makkelijk te koppelen en voorzien van veiligheidshekwerk

Heb je een groter oppervlak nodig? Door het gebruik van ons eenvoudige koppelsysteem, zijn de vlotten in de lengte en breedte te koppelen. Hierdoor kan je een groot, stabiel en vlak werkoppervlak creëren.

Veiligheidshekwerk

Gekoppelde vlotten met hekwerk en buitenboordmotorsteun

Veiligheid staat altijd voorop! Voor enkele en gekoppelde combinaties leveren wij veiligheidshekwerken. Deze zijn eenvoudig te monteren in de gaten waar de werkvlotten standaard van zijn voorzien.

Andere accessoires

Werkvlot met buitenboordmotor
Andere standaard accessoires:
  • Buitenboordmotor steun;
  • Afmeren en stootkussens;
  • Handgrepen;
  • Aanmeeroogjes;
  • Handkarretje;
  • Maatwerk oplossingen.

Op de hoogte blijven?

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze vlotten en toepassingen? 

Wat zeggen onze klanten?

Peter Kooij Hovenier
Wesley Kooij
Lees verder
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en zorgen altijd op de exacte data dat er een verhuur vlot klaar staat voor je. Paar dagen van te voren het een en ander bespreken en hoppa het water op. Voor alles te gebruiken denk aan een duw boot om je materiaal mee te vervoeren, heggen te knippen langs het water of zelfs om een loopbrug te maken van de kant naar je project waar je moet werken. In één woord TOP! Fijn bedrijf met een fijn product. Ik beveel iedereen dit aan!
Watervilla-Excellent
Linda Feldmann
Lees verder
Voor ons bedrijf Watervilla-excellent zijn wij op zoek gegaan naar een terras op het water welke ook kon varen, zodat wij onze klanten tijdens een meeting een unieke belevenis kunnen bieden al borrelend over de Amstel. Echt een broodje speciaal. We kwamen in contact met Jan Hein en Natasja en hadden gelijk een goed gevoel; We hebben met ontzettend veel bedrijven te maken gehad in ons leven, maar Provlot is de eerste die ook echt meedenkt in oplossingen ipv problemen aanwakkert, altijd zijn afspraken nakomt en nog belangrijker 5 sterren service biedt (ook na betaling van de rekening). Het eindproduct is echt geweldig (zie foto's) ! We kunnen nu varen met onze klanten. Nogmaals bedankt! Groet Jeff en Linda
Bossto Beschoeiingen
Rene Bos
Lees verder
Ook Bossto beschoeiingen heeft 2 vlotten van ProVlot aangeschaft. Deze vlotten hebben ons de gelegenheid gegeven om via de achter sloot een nieuqe beschoeiing met vlonder te plaatsen bij een klant uit Heerhugowaard.
Duikbedrijf C.O.W B.V. Vianen
Bas Burchartz
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden met de vlotten, vooral hun duurzaamheid en gemak van inzetten is waar wij over te spreken zijn. Helaas hebben wij geen foto’s van de vlotten in actie voor je… ik weet ook niet of jullie vrolijk worden van hoe geleefd ze er op dit moment al uit zien. Ze worden namelijk écht gebruikt
Previous
Next

Vlotte impressie

Onze andere vlotten

Drijvend en varend terras

Een groter terras en boot met een varend terrasvlot

Woont of verblijf je aan het water? Vergroot je terras en vaar ermee weg. Onze duurzame terrassen zijn erg stabiel en eenvouding te besturen tijdens het varen.

Steiger- en stallingsvlot

Een stallingsvlot om je boot in de winter uit het water te houden

Een ProVlot voor het aanleggen van je boot en om te stallen in de wintermaanden. Een simpele oplossing die veel geld kan besparen. Ze worden ook veel gebruikt in de watersport.

Vlotten op maat

Naast onze standaard producten leveren we ook veel maatwerk. Variërend in formaat, draagvermogen, functionaliteiten, kleur en mee. Geen uitdaging is ons te gek.

Instructievideo's

Klanten

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.