ProVlot breidt uit met een nieuwe verhuurlocatie in Sneek!

Vanaf dit jaar kunnen waterwerkers in het Noorden van het land nu ook gemakkelijk en snel een ProVlot huren voor een klus op of aan het water. ProVlot heeft namelijk een nieuwe verhuurlocatie geopend in Sneek, naast de bestaande locatie in Utrecht.

 

Het huren van een vlot is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kan jouw reservering telefonisch of via e-mail plaatsen. Maar nog makkelijker is het om gebruik te maken van ons online reserveringssysteem. Hiermee kan je op elk moment van de dag en op elke dag van de week een vlot reserveren, zonder dat je afhankelijk bent van de openingstijden van de verhuurlocatie.

 

En er is meer! Naast het ophalen van de vlotten op de verhuurlocatie in Sneek, biedt ProVlot nu ook bezorging aan in de omgeving van Sneek. Dit maakt het voor waterwerkers nog gemakkelijker om de vlotten te huren en te gebruiken voor hun klus op of aan het water.

Bij ProVlot kan je terecht voor verschillende soorten vlotten, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Of je nu een enkel werkvlot nodig hebt voor een kortdurende klus, of juist een groot werkvlot nodig hebt voor een langdurige klus, bij ProVlot hebben we voor iedereen de juiste oplossing. Onze vlotten zijn van hoge kwaliteit, CE-gekeurd en worden regelmatig gecontroleerd, zodat je altijd kunt vertrouwen op een veilig en betrouwbaar vlot.

 

Met de nieuwe verhuurlocatie in Sneek en de bezorgoptie is het nu nog gemakkelijker geworden om een vlot te huren voor een klus op of aan het water. Of je nu in de buurt van Utrecht of Sneek bent, je kan altijd rekenen op de beste service en kwaliteit bij ProVlot.

 

Je huurt al een ProVlot voor €125 per week. Bezorgen kost €65 / uur. En, ProVlot doet niet aan verborgen meerkosten. Reserveer nu jouw werkvlot en ga veilig en efficiënt aan de slag op het water!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.