Spudpalen voor je werkvlot

Je zal denken: wat heeft ProVlot te vertellen over spudpalen? Een spudpaal is een spudpaal. Maar dat is het in het geval van ProVlot zeker niet. Wij hebben onze spudpaal letterlijk tot in de puntjes uitgedacht en doorontwikkeld. Dit heeft er voor gezorgd dat ze volledig aansluiten bij de gebruiksdoelen- en wensen van onze klanten.

 

ProVlot heeft speciale onzinkbare spudpalen ontwikkeld voor het verankeren van pontons in het water. Deze spudpalen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het werkvlot op zijn plaats blijft en niet wegdrijft. 

 

Lichtgewicht inwendig spudpaalsysteem

Een groot voordeel van onze spudpalen ten opzichte van andere, is dat deze zijn gemaakt van aluminium. Hierdoor zijn ze licht van gewicht en heel eenvoudig in gebruik. De spudpalen hebben een standaard lengte van 3 meter. Op verzoek kunnen de spudpalen ook langer gemaakt worden, maar onze ervaring is dat drie meter de meest gangbare lengte is voor spudpalen en het werk dat er mee gedaan wordt.

 

Een van de unieke kenmerken van onze spudpalen is dat ze onzinkbaar zijn. De speciale gelaste punt en bovenkant zorgen hiervoor. Dit voorkomt dat er modder in de buis blijft staan, waardoor de paal steeds zwaarder wordt. Deze punt maakt het ook makkelijker om de paal in de bodem van het vaarwater vast te zetten. De bovenkant van de paal is ook dicht, waardoor de paal waterdicht is en wordt voorkomen dat de palen naar de bodem zakken.  

 

De spudpalen zijn voorzien van dwars pinnetjes bovenaan de paal. Deze zorgen ervoor dat de spudpaal niet van je vlot afrolt tijdens het verplaatsen van het werkvlot. Ook zorgen deze dwars pinnen ervoor dat de paal bij onverwacht diep water niet door je werkvlot heen zakt.

 

Alle accessoires van ProVlot worden gemaakt door lokale ondernemers in de buurt van ons bedrijf. Dit betekent dat de producten van ProVlot zijn gemaakt door en voor ondernemers. Zo zijn onze onzinkbare, aluminium spudpalen gemaakt door een plaatselijk metaalbewerkingsbedrijf, waar wij veel mee samenwerken als het gaat om accessoires voor onze vlotten.

Spudpaal in gebruik

Meer weten over onze spudpalen en andere accessoires?

Wil je graag meer weten over onze spudpalen in combinatie met onze werkvlotten? Of ben je wellicht benieuwd naar de andere accessoires die wij aanbieden? Voor vragen zijn we telefonisch bereikbaar op 0346 – 555 757 of stel je vraag via het contact formulier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt onze brochure direct in je mailbox.

Vul je gegevens in en bekijk direct onze brochure. Je ontvangt deze ook per mail.